HTML

A storym

A blog rólam szól

Friss topikok

Linkblog

2009.11.24. 14:37 Jansi_

Új hét, de minden a régi

Elkezdődött az új hetünk. Új hét, új remények. Vagy valami ilyesmi.

Elkezdtem számolgatni a zárásomat, ami majd két hét múlva lesz.... Két eshetőség lesz ami bekövetkezhet (vagyis a legjobb esetben ezek lehetnek). Az egyik esetben ismét lenne egy jól kereső hónapom. A másik variáció szerint pedig egy olyan hónap, amiből kb semmi pénzem nem maradna, viszont lenne pénz a megélhetéseimre és a hiteleimre.

Az AXÁ-s szösszenet úgy néz ki, hogy nem jön össze, mert annyira bizonytalanok azok amiket mondtak nekem, hogy félek lépni, ugyanis valahogy olyan érzésem van, hogy bizonytalan kis melóm lenne ott is. Így hát tovább keresek. Megint pályázgattam több helyre, szóval várom, hogy valami durranjon, és akkor gondolkodás nélkül lépek.

Na mindegy. Szóval egyelőre semmi változás nincs.

Ezek mellett ötletelek folyamatosan...

  • saját üzlet
  • city üzlet
  • miegymás

Plusz nem adom fel, mert előbb utóbb úgyis bejön az amire már rámondom, hogy OKÉ! Az AXA meghallgatás után is azonnal tudtam, hogy én leszek a nyerő. Most csak addig kéne eljutnom, hogy hallgassanak meg VÉGRE!!!!

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mystory99.blog.hu/api/trackback/id/tr291548913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása