HTML

2009.11.26. 12:01 Jansi_

Valami alakulhatna mááár!

Két kecsegtető lehetőség adódott a napokban. A volt főnököm beajánlott a jelenlegi cégénél, így remélem, hogy egy interjúig eljutok már, onnantól meg aztán rajtam fognak múlni csak a dolgok.

A másik pedig a régi munkahelyem, a Budapest Bank lenne, ahol aztán szabadon szárnyalhatnék a jól megszokott BB-s fiókok között, és fölött... Meg hát banknál lennék... végre... Onnan remélem tágabbra nyílik majd a horizont, plusz közel is lennék a központhoz, ahol bizony ostromolnám a HR-es csajokat a pályázataimmal.

A munkával kapcsolatban egyelőre ennyi. Már annyi helyre pályáztam, hogy felsorolni sem tudnám, és az összes helyre megvan (bőven) a felvételnek megfelelő végzettségem + gyakorlatom, szóval már valaminek össze kell, hogy jöjjön!!

Ma még összekapartam 300 forintot, így a reggelicském megvolt, és még maradt 3 párizsis szendóm ebédre is! :) Az a vicc, hogy ezek a dolgok már ki sem akasztanak... Inkább nevetek rajtuk. Ötleteim vannak, így bízom benne, hogy hamarosan helyre jövök. Remélem a hamarosan az tényleg hamarosan lesz.

NNNA mindegy. Ha történik valami, beszámolok róla...

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mystory99.blog.hu/api/trackback/id/tr581553660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása